Drama queen
در فرهنگ مدرن، این افراد ملکه نمایش نامیده می شوند. اما در روانشناسی، آنها را اختلال شخصیت هیستریونیک می نامند. این اختلال شخصیت فراگیر است، به این معنی که در همه محیط ها مانند محل کار، خانه و اجتماع وجود دارد.
اختلال ملکه نمایش یک تشخیص پزشکی یا روانشناختی شناخته شده نیست. بلکه یک اصطلاح محاوره ای میباشد برای توصیف افرادی که تمایل به اغراق یا واکنش بیش از حد به موقعیت ها یا هیجان غیر ضروری دارند.
برخی از افراد از این روش برای کنار آمدن با مسائل عاطفی استفاده میکنند. این رفتار می تواند با عوامل مختلفی مرتبط باشد، از جمله:
عوامل
رفتار توجه جویانه: برخی از افراد برای جلب توجه دیگران، یا به این دلیل که احساس می کنند مورد غفلت قرار گرفته اند یا به این دلیل که از بودن در مرکز توجه لذت می برند، دست به رفتار نمایشی می زنند.
بی ثباتی عاطفی: افراد مبتلا به اختلالات شخصیت مرزی یا شخصیت هیستریونیک ممکن است رفتار نمایشی را به عنوان تایید بی ثباتی عاطفی خود نشان دهند.
مکانیسم مقابله: راهی برای مقابله با استرس، اضطراب یا سایر چالش های عاطفی. آنها ممکن است درام ایجاد کنند تا حواس خود را از مسائل اصلی منحرف کنند.
سبک ارتباطی: برخی از افراد در طول زمان یاد گرفته اند که بیان به شیوه نمایشی، راهی موثر برای انتقال احساسات یا رساندن نظرشان است.
منبع: ChatGPT